Gratis boekenlegger

Het is altijd heerlijk om iets aan een ander te kunnen geven. Daarom heb ik voor jou ook een klein cadeautje, ik hoop dat je er blij mee bent.

Liefs Marjolijn

 

Ik weet niet hoe het voor jou zit maar ik kan kookboeken lezen als een roman. Heerlijk met een kop kruidenthee op de bank kijken naar de prachtige foto’s en zwijmelen bij de heerlijke recepten:-) Vaak gebeurd dit ’s avonds en leg ik gescheurde papiertjes bij het recept dat ik graag wil maken. Hoewel dit een effectieve manier is kan dat natuurlijk leuker! Daarom voor jou deze gezellige kleurrijke boekenlegger, zo kan je ’s avonds, al zwijmelend;-), je ontbijt van de volgende dag uitzoeken.

foto boekenlegger met tekst copy

1) Een echte groene smoothie boekenlegger om altijd je favoriete recept bij de hand te hebben.

Download hem via de onderstaande link:

Klik hier om de "deze wordt ‘t!" boekenlegger uit te printen

No comments yet.

Geef een reactie