Bestseller Boek

GS_COVERDEF_FC

Je dagelijkse portie groente en fruit in een handomdraai

’70 groene smoothies, je dagelijkse portie groente en fruit in een handomdraai’ is een fris en vrolijk groene smoothieboek dat volledig inspeelt op de huidige trend: verantwoord, puur en gezond eten. Met veel liefde en toewijding heb ik dit boek geschreven en gemaakt voor jou en ik hoop dan ook dat je er heel erg van zult genieten.

Het samenvoegen van bladgroentes en fruit in 1 drankje was in Amerika al jaren een trend. Nu supermodellen het drinken en gezondheidsguru’s het adviseren, neemt de populariteit in Nederland ook enorm toe. Dit boek geeft je niet alleen de heerlijkste recepten en inspiratie, maar ook veel nuttige en praktische informatie over groene smoothies. Nog nooit eerder verscheen er zo’n prachtig vormgegeven boek over groene smoothies.

 • Makkelijke, gezonde en snel te bereiden recepten voor meer energie, een stralende huid en gewichtsverlies
 • Prachtige fotografie en vormgeving
 • Tips om gezond eten nog gemakkelijker te maken

‘Een groene smoothie geeft met minimale inspanning, maximaal resultaat voor je gezondheid, energie en huid.’ ~ Jesse van der Velde, auteur van de succesvolle boeken ‘Voor altijd jong’ en ‘Superfood recepten’.

presentatiespread_GS

Wil je meer weten over mijn boek? Klik dan hier voor meer informatie.

18 Responses to “Bestseller Boek”

 1. Nellij 15 maart, 2014 at 00:20 #

  Hallo, Vind het echt leuk om iedere keer weer nieuws over smoothies van je te krijgen .
  Hoe langer hoe meer vrienden en kennissen proefen mee. Mijn man van 80 drinkt het iedere dag braaf op en vraagt er nu zelfs naar als het nog niet op tafel staat.
  Hartelijk dank voor je inzet.

 2. admin 20 maart, 2014 at 10:43 #

  Hoi Nellij,

  Zo leuk om je berichtje te lezen, wat geweldig dat jullie zo genieten van de groene smoothies en dat jullie je familie en vrienden inspireren om ook goed voor zichzelf te zorgen.

  Blijf lekker genieten van de groene smoothies!

  Liefs Marjolijn

 3. Judith 21 maart, 2014 at 13:33 #

  Hoi Marjolijn,

  heb helemaal zin om me te gaan storten op alle recepten in het boek, maar ik heb wel een vraag: op pagina 68, in het stukje over “conclusie” staat dat als je nog geen smoothies drinkt, jij aanraadt dat wel te gaan doen. Begin met een glas per dag en bouw het langzaam op tot 3-6 glazen per dag. Klopt dat wel? 6 glazen per dag?! Ok, het desbetreffende stukje gaat over ” tijdens de zwangerschap”, maar dan nog, 6 smoothies per dag lijkt me ontzettend veel. Bedoel jij het anders, of moet er ” per week” staan?

  groetjes,
  Judith

 4. Lia 27 maart, 2014 at 10:38 #

  Ik wilde meer over groene smoothies weten en vond genoeg info op internet, maar heel versnipperd en onvolledig. Ik heb je boek gekocht en bijna in een keer uitgelezen. Wat een nuttige info is daar verzameld! En wat een prachtig boek is het ook om te zien! Ik maak nu dagelijks een groene smoothie; zo afwisselend mogelijk. Ik maak ook eigen combinaties en die schrijf ik achterin het boek op, voor een volgende keer. Momenteel volop: jonge brandnetels en paardenbloemenbladeren, maar ook vijgen, dadels, chiazaad en andere dingen waar ik nooit van had gehoord! Ik heb een blender en een goede sapcentrifuge gekocht en die blijven op het aanrecht staan, naast de fruit en groentemand. Bedankt voor je inspiratie om gezonder te leven! O ja, ik ben 66 jaar, en woon alleen.

 5. Lilian Suyskens 30 maart, 2014 at 20:15 #

  Dag Marjolein, wat een heerlijk boek is het, om te smullen! Wij (mijn man doet mee) zijn deze week pas begonnen maar ik doe er nu – na een paar dagen – al de hennepzaden, lijnzaadolie en dergelijke door. Sowieso smaken ze al lekker maar daarmee krijgen de smoothies toch wat meer pit, smaak en een meer vullend gevoel. Via vrienden hoorden we van het boek, nadat we als welkomstdrankje een groene smoothie kregen toen we kwamen lunchen. Dat was een smakelijke verrassing en een inspiratie. We zijn al jarenlang op de gezonde toer: veel biologisch maar ook veel seizoensgebonden en lokale producten. We hebben in onze omgeving aardig wat boeren en winkels zitten waar we hiervoor terecht kunnen. En inderdaad is de smaak van deze producten toch net even wat intenser. Wij gaan heerlijk verder met genieten, tot nu toe vervangen we het ontbijt door de smoothies en af en toe ook de lunch. En wilde ik ook nog kwijt, soms heb ik niet exact de ingrediënten van een recept maar dan doe ik het op z’n Jamie’s, even kijken wat ik wel heb en dan gewoon wat anders erbij. En dat gaat goed hoor. Nou, ik brei er een eind aan en wens je veel plezier en succes met het bedenken van nieuwe recepten.
  Hartelijke groet, Lilian

 6. Celia 1 april, 2014 at 11:21 #

  Hallo Marjolijn,

  Ik wil graag beginnen met de groene smoothies. Ook echt als dieet omdat er aardig wat kilootjes afmogen.
  Ik heb alleen nog wel wat vragen erover. Waar kan ik deze stellen?
  Ziet er super uit!
  Groetjes,
  Celia

 7. Roy 8 april, 2014 at 23:46 #

  Hoi,

  Ik zag hier het boek 70 groene smoothies zuivelvrij. Ik vroeg me af of je ze i.p.v. Water ook gewoon met melk (amandelmelk) kan maken of worden ze dan minder lekker.

  Mvg

  Roy

 8. Silphya 30 april, 2014 at 13:34 #

  Hallo Marjolijn, gisteren het boek besteld en vandaag al in huis! Vanavond lekker bladeren dus. Leuk dat ik nu ook een e-book kan downloaden 🙂

 9. Annemieke 2 mei, 2014 at 09:49 #

  hallo, wat zijn wij aan het genieten!!
  We hebben 4 kinderen die elke dag een groene smoothie drinken. Ook mijn man vind het heerlijk!!
  En ikzelf, ik kan zeggen dat ik verslaafd ben, echt heerlijk. Ik krijg zoveel energie en dat kan ik goed gebruiken met een groot gezin!!
  Onze tweede zoon heeft reuma en het geeft een goed gevoel dat hij naast zijn medicijnen zoiets gezonds binnen krijgt!!
  Super bedankt!!
  Ook mijn ouders zijn begonnen met het drinken en ik heb je boek kado gedaan!

 10. Renske 8 mei, 2014 at 20:04 #

  Hoi Marjolijn!

  Ik heb je boek besteld hoor. Wat ik erg jammer vind is dat ik vandaag het boek heb besteld en gisteren je 7 daagse ebook voor de detox. En ee €47 euro voor heb betaald. Lees ik nu net dat als je het 70 smoothies boek besteld je de detox GRATIS kunt downloaden?! 😮

  Groetjes
  Renske

  Ps. Ben erg benieuwd na alle lekkere receptjes.

 11. Eveline Bijvank 10 mei, 2014 at 15:18 #

  Hoi Marjolijn!
  Al een tijdje dronken wij groene smoothies en toen mijn ouders hoorden dat jij er een boek over had geschreven kreeg ik het 2 dagen later als cadeautje.
  Ik wil je laten weten dat ik door jouw boek, opnieuw geïnspireerd ben om weer meer met groene smoothies bezig te zijn en heb er weer dagelijks van genoten.
  Ik vind de vormgeving en inhoud van je boek fantastisch en door het drinken van de smoothies wordt mijn huid zichtbaar beter. Bedankt voor je recepten, je mooie boek en ik wens je veel succes met alles waar je mee bezig bent! Top!

  Veel liefs en groetjes voor iedereen! Eveline

 12. Sonia 16 juni, 2014 at 11:27 #

  Ik heb sedert maart jou boek gekocht en ik ben sedert helemaal weg van jou smoothies…
  Een vraagje : amandelolie voor de huid heb ik al gevonden in het kruidvat, maar waar in België vind ik amandelolie om te eten ???
  Ik zou die graag gebruiken in m’n smoothie …
  Vriendelijke groetjes

 13. Froukje 19 juni, 2014 at 22:31 #

  Hoi,

  Ik ben van plan je boek te kopen, ik was benieuwd of de smoothies met juicer bereid even gezond en rijk an vitamines zijn dan et een blender.

  Groetjes,
  Froukje

 14. Phil 20 juni, 2014 at 11:02 #

  Hallo Marjolein.

  Onze dochter woont in Buenos Aires. Ze had het boek gezien op internet en wilde het graag hebben. Voor haar verjaardag hebben wij het opgestuurd.
  Al een tijdje gebruikt ze elke dag een van de smoothies en is er helemaal weg van.

 15. Rozemarijn 12 augustus, 2014 at 13:55 #

  Beste Marjolein,

  Sinds een paar maanden ben ik verslingerd aan de groene smoothies. Heerlijk om de dag mee
  te beginnen, tussendoor als oppepper te drinken en de dag mee te eindigen als je eigenlijk trek
  hebt in chocolade. Ik was een ontzettende zoetekauw dus ik dacht dat het me niet zou lukken.
  Afgelopen week sliep ik een nachtje bij vrienden en ik miste mijn smoothies gewoon!

  Ik zie nieuwe recepten graag tegemoet!

  Groet, Rozemarijn Baan

  • admin 12 augustus, 2014 at 15:12 #

   Dag lieve Rozemarijn,

   Wat heerlijk dat je zo aan het genieten bent van de groene smoothies. Ik weet dat ik zelf ook zo verbaasd was toen ik ineens minder trek kreeg in zoetigheid door het drinken van groene smoothies. Lekker zo doorgaan! Binnenkort komen er weer nieuwe recepten op de site, houd het in de gaten dus;-)

   Als je zelf lekkere recepten hebt dan mag je ze hier ook altijd met iedereen delen natuurlijk.

   Liefs Marjolijn

 16. Salima 27 maart, 2015 at 14:54 #

  Dag Marjolijn,

  Als eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Benjamin. Bijzondere tijd gaan jullie tegemoet en het enige dat ik kan adviseren is geniet van elk moment en probeer ook tijd voor elkaar te maken/houden.
  Ik las dat er eind april nog een boek van je uitkomt, Afslankswitch. Is er al iets meer over bekend? Ben vooral erg benieuwd naar de zienswijze en welke manier van afvallen er nagestreefd wordt.
  Vorig jaar heb ik heel goede resultaten geboekt met groene smoothies, vervolgens ben ik koolhydraatarm gaan eten wat inhield dat ik bijna geen fruit meer mocht. Ik ben in totaal 12 kilo afgevallen, maar na een jaar mis ik fruit en “normaal” eten. De titel klinkt dan ook ideaal, Afslankswitsch. Ik wil namelijk nog heel graag zo’n 5 kilo kwijt raken en weer genieten van fruit. Ik hoop gauw weer van jullie te horen.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Inspirerend boek: 70 groene smoothies - 4 juni, 2014

  […] keuken. De flaters zal ik niet benoemen maar al het goede van groene smoothies deel ik graag met je in dit boek, in de hoop dat jij er net zo van zult genieten als […]

Geef een reactie